FacebookTwitter

Kjærringråd

Send inn dine tanker til oss, og vi publiserer dem i "Kjærringråd" . Alle som deler sine erfaringer råd med våre brukere kan gjøre det anonymt eller med alias. Gi oss beskjed og gjensidig respekt er vår garanti.

Fyll inn skjema nedenfor ved og klikke på "Kontaktskjema"!

Kontakt

Kontakt Kjærringråd

Kontaktskjema

Send en e-post. Alle felt merket med stjerne (*) må fylles ut.

Øresus/Tinitus

28.05.2014 Kom det 2 koselige damer inn i vår butikk En liten Engel. Etter en koselig prat om opplevelser innen det alternative og Healing så fikk damene kortet vårt og tips om kjerringråd på våre sider. Da sa den ene av de 2 at hun hadde et kjerringråd som hun hadde fått av en gammel kineser. Hun slet nemlig med øresus og brukte dette rådet som hu sa og det var effektivt og ville gjerne dele det med dere lesere her inne. Ta pekefingeren og trykk den lille flippen som sitter foran øregangen ta så langfingeren og tromme på neglen til øresusen forsvinner, dette kan gjerne ta opp til 70 ganger slik denne Gamle Kineseren hadde anbefalt.

Håper dette kan vere til hjelp for deg der ute og gi oss gjerne tilbakemeldinger så vi kan få tilbakemelding/anbefalinger til våre medlemmer.

Produkter rettet mot tinitus:

http://www.enlitenengel.no/index.php/nettbutikk/orelys-tinnitus-oresus

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

VM - Featured products

Copyright 2013