FacebookTwitter

Kjærringråd

Send inn dine tanker til oss, og vi publiserer dem i "Kjærringråd" . Alle som deler sine erfaringer råd med våre brukere kan gjøre det anonymt eller med alias. Gi oss beskjed og gjensidig respekt er vår garanti.

Fyll inn skjema nedenfor ved og klikke på "Kontaktskjema"!

Kontakt

Kontakt Kjærringråd

Kontaktskjema

Send en e-post. Alle felt merket med stjerne (*) må fylles ut.

Hjelp mot mavesår og ubehag veg bruk av Penselin/antibiotika

En koselig familie fra Åmli var innom vår butikk i dag 27/6-2014 og gå oss 2 kjerringråd som vi gjerne deler med dere der ute.

 

Ved mavesår skal men spise grønne bananer for slimet i bananen legger seg som et beskyttende lag over såret og smerten forsvinner og leger seg raskere.

 

Ved bruk av antibiotika / penicillin som gir kvalme /oppkast så ta en spiseskei sitronsaft så forsvinner kvalmen /ubehaget og matlysten kommer tilbake.

Selvopplevd og brukt i familien i alle fall 1 generasjon.

Einebær mot Eksem

En lokalhistoriker var innom butikken for en tid tilbake og fortalte meg om en opplevelse han hadde fra barndommen. En slektning av han hadde problemer med Eksem på armene og overkroppen, bestemor fant einebær(Umodne Grønne) og litt sprake (Kvist med barnåler) og ga dette et oppkok. Når det var stått til avkjøling vasket slektningen av mannen seg med dette og etter ca. 1 uke var eksemen borte fortalte han. Han fortalte og at modne bær ikke måtte være med i dette oppkoket. Så dette er jo noe som vokser i det fleste bygder rundt omkring i landet, så kombiner letingen med fine naturopplevelser og lykke til med behandlingen. Hilsen En liten Engel :)

Øresus/Tinitus

28.05.2014 Kom det 2 koselige damer inn i vår butikk En liten Engel. Etter en koselig prat om opplevelser innen det alternative og Healing så fikk damene kortet vårt og tips om kjerringråd på våre sider. Da sa den ene av de 2 at hun hadde et kjerringråd som hun hadde fått av en gammel kineser. Hun slet nemlig med øresus og brukte dette rådet som hu sa og det var effektivt og ville gjerne dele det med dere lesere her inne. Ta pekefingeren og trykk den lille flippen som sitter foran øregangen ta så langfingeren og tromme på neglen til øresusen forsvinner, dette kan gjerne ta opp til 70 ganger slik denne Gamle Kineseren hadde anbefalt.

Håper dette kan vere til hjelp for deg der ute og gi oss gjerne tilbakemeldinger så vi kan få tilbakemelding/anbefalinger til våre medlemmer.

Produkter rettet mot tinitus:

http://www.enlitenengel.no/index.php/nettbutikk/orelys-tinnitus-oresus

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Støvsugertrikset

Denne legger eg ut :)

 

http://www.dinside.no/926124/kan-du-dette-stovsugertrikset

VM - Featured products

Copyright 2013